Asociatia Familiilor Catolice Asociatia Familiilor Catolice
"înălţimile nu sunt atât de cutreierate ca pieţele publice. Cu cât urci mai sus, cu atât ai mai puţini tovarăşi de drum."
Monseniorul Ghica


Spiritualitatea familiei Rugăciunile familiei

Rugăciune către sfântul Anton de Padova pentru întoarcerea celor înstrăinaţi de familie

Dumnezeule veşnic, Creatorul cerului şi al pământului, tu ai orânduit familia ca sub binecuvântarea ta oamenii să se simtă fericiţi. Dar iată că păcatul i-a dezbinat pe cei dragi şi i-a făcut să fie duşmanii propriei lor iubiri.
Însă tu ai milă de cei ruinaţi sufleteşte şi-i întorci la datoria lor. Sfântul Anton a primit de la tine acest dar, de a împăca familiile dezbinate şi de a-i readuce pe copiii înstrăinaţi de familie. De aceea alerg la mijlocirea lui, pentru ca rugăciunea lui cucernică să sprijine slăbiciunea şi nevrednicia mea.
Doamne, tu ai permis această dezbinare, poate pentru a mă face să văd că iubirea dintr-o familie este darul tău. Fă ca necazul care s-a abătut asupra familiei mele să-mi fie o învăţătură şi un îndemn ca să mă rog cu mai multă stăruinţă de acum înainte pentru familia mea.
Priveşte, Doamne spre familia mea dezbinată şi adu înapoi pe (tatăl, soţul, copilul,...) meu pentru ca uniţi din nou, să-ţi putem sluji împreună aici pe pământ şi la sfârşitul vieţii noastre să fim uniţi în cer. Amin.

Str. Gral. Henri M. Berthelot 19
sector 1, 010164 Bucureşti
Tel: 021 405 6262
Copyright © 2015 Asociatia Familiilor Catolice - Web design and programming
Română English